lørdag 1. mai 2010

Aktivitet i hagen

I dag har det vært stor aktivitet her i hagen hos oss. Selv om temperaturen ute ikke har vært spesielt høy, og vinden har blåst fra nord,så har sola skint. Mor sjøl har vært ute i skråningen og nappa ugress, far i huset har bygd et kjempefint kaninbur til Bustespretts, og ikke minst, mellomste trollets store glede. Nå kan hun sitte inne i buret og kose med Bustespretten til og med :)

Jeg oppdaget også at det japanske kirsebærtreet hagen sto i full blomst da jeg sto opp i dag tidlig. Det er de vakreste blomstene, men de varer så utrolig kort. Er de ikke vårlige og fine??

Da far i huset og mellomste trollet reiste på fotballkamp, gikk jeg inn for å rydde litt og å lage gulrotkake. Kjenner godt at jeg har gjort noe i dag, da bekkenet slår seg vrangt litt utpå ettermiddagen. Trollefrøet sparker og sparker når jeg blir sliten, så fikk en liten påminnelse om kanskje å ta det litt roligere..

Nå blir det rolig og tidlig kveld. Største trollet skulle egentlig komme over til oss i kveld, men har vært på Voss og spilt fotballkamp, så hun trenger å hvile seg før neste travle uke. Mellomste trollet skal spille fotballcup for første gang i morgen, så jeg må hente litt energi fra et eller annet sted. Dusjen og senga frister :)

3 kommentarer:

 1. Å, så fantastisk gøy at du har begynt å blogge! Så kjempekoselig å følge med på hva som skjer i livet ditt. :) Og takk for det superfine komplimentet i det første innlegget ditt. Du er skjønn! Gleder meg til å følge deg videre. Og velkommen til det koselige bloggefelleskapet. Klem!

  SvarSlett
 2. Hei Siljemor!
  Velkommen til blogglandia! :)
  Så artig å følge med dere videre. Klem klem fra Linn

  SvarSlett
 3. Så kjekt!! Takk for det jenter! Jeg skal følge med der o g:)

  SvarSlett