søndag 2. mai 2010

Fotballcup, båttur og raude kinn

I dag har vi vært på mellomste trollets første fotballcup. Hun var veldig fornøyd med både innsats og resultater. En seier og to tap. Men det gjorde ikke så mye, for hun scoret hvertfall et mål :) Etter tre kamper ble det utdeling av pokal og en liten fotoseanse med laget. Kjempflinke alle sammen:) Jeg kjenner faktisk at det murrer litt i halsen etter all skrikinga på sidelinja.. Som noen sa; Hvorfor viser de ikke dette på Eurosport?? Fantastisk underholdende og engasjerende :)

Når vi kom hjem utpå ettermiddagen, bestemte vi oss for å fortsette å prise det fine vårværet. Så vi tok like godt en tur på sjøen for første gang denne sesongen. Herligt med litt påhengs-eksos i nesa igjen, selv om det ble litt kaldt etter en stund. Mellomste trollet hadde fiskestanga med, og fikk en liten mort på kroken, så hun var helt fornøyd. Vi stoppa innom for å se på de små villsau-lammene som onkel S har på ei øy her ute, og etter det var vi klare for hjemtur og middag.

Med røde kinn og gode og mette sovner vi nok tidlig i kveld også. En herlig vårdag har det vært!!

3 kommentarer:

 1. Hei snupp!

  Herlige luer da! Synes de var knallfine jeg!
  Blir like overrasket over hvor stor mellomtrollet ditt er blitt hver gang jeg ser bilder av henne. Så nydelig jente...

  Klem fra Linn

  SvarSlett
 2. Tusen takk Linn:) Ja, mellomste trollet er blitt stor jente. Det er lenge siden vi gikk i Stavanger nå. Hele 5 år som jordbærpiken så fint påpekte. Hun vil ha et jubileumsmøte, og det hadde jo vært toppen, ikke sant! Klemklem

  SvarSlett
 3. Vi begynner vel å bli gamle å trekke på åra da, når det allerede er 5 år siden vi gikk i stavanger *grøss*.. Lurer på hvor tiden blir av..
  Ja, jubileumsmøte hadde vært knall! Agnes og jeg snakket litt om det i fjor sommer også, at det hadde vært kjempekoselig.
  Lurer på hvor det er mest kurant at man har et sånt møte? Vi bor jo alle så spredt rundt omkring i Norges land :)
  Klemklem

  SvarSlett