søndag 9. mai 2010

Vår..


Våren er kommet til vestlandet. Sola steiker, blodet bruser og alle er glade og energiske.. Noen oppdager sin kjære på nytt, andre finner kjærligheten og noen finner noen andres kjærlighet.
En ting er hvertfall sikkert; vakkert er det, selv om utfallet kan bli stygt. Jeg snakker hovedsaklig om den siste gruppen mennesker. Men planene kan brått endre seg for de fleste når hormonene bruser i blodet, og samler seg et helt annet sted enn i hodet. Plutselig oppdager du at du har vært uheldig, og så var studieplanene satt på hold et par år, hvertfall til ungen blir året.. Andre vil vel heller si heldig. Noen har kanskje gått å ventet på denne muligheten. Mulighet til å slå ut puppene. Slik holder de på flere ganger om dagen til ungen blir året.
Kjærligheten er vakker. Spesielt om man kan være to en stund før man yngler. Den er kanskje ikke styggere om man har barn fra før når man møtes heller.
Prosentvis er det nok ganske mange som treffer hverandre i løpet av helga som har barn fra før, mann eller kone hjemme, eller som har hatt mann eller kone, forlovede eller iallefall en eks. I dag vil det syde av liv. Og over jul kommer det til å blomstre. Blomstre av vestlendinger som ser dagens lys for første gang, som et direkte resultat av dagen i dag. En vakker vårdag i mai.

3 kommentarer:

 1. Hehe, morsomt innlegg! :)

  Så gøy å se bilder fra danseelevene dine. Har dere danseforestilling i avslutningshelga? Hadde vært spennende å høre hvordan dere legger det opp. De luene du har sydd var fantastisk kule! Jeg er imponerad. :)

  Her har det akkurat snødd... Helt fryktelig, nå vil jeg bare ha vår! Kos deg med friperioden som ligger foran. Klem!

  SvarSlett
 2. Herlig innlegg!

  Her har det vært litt overskyet og litt sol i dag og egentlig ganske kjølig... Tror våren stakk av i går!;)

  Smask

  SvarSlett
 3. Takk takk jenter!! :) Det har heldigvis ikke snødd her, men det er på hengende håret tror jeg.. Var i allefall iiiiiiskaldt da jeg sto opp i dag tidlig.. Sola skinner fortsatt, så får håpe det holder seg :) Vi har danseforestilling i helga når foreldrene kommer ja. Alle linjene har avslutningsforestilling den dagen. Men i år, som i fjor, skal elevene være noen dager etter at foreldrene har reist. Da vasker de internat og undervisningsrom, og så har vi intern avslutning på tirsdag, og avreise på onsdag. :) Kommer kanskje til å være litt i Fosnavåg i sommer.. Kanskje vi kunne møttes? Klem

  SvarSlett