torsdag 27. mai 2010

Innholdsrike dager..

Dagene er så travle at nå har det ikke blitt noe tid til blogging, og jeg har i tillegg vært litt datalei, så det har ikke vært så spennende å slå på datamaskina i det hele tatt.. Men nå var det vel på tide..

Har vært litt produktiv og de siste dagene og lagd noen smekker til trollefrøet. Har så masse stoff igjen at jeg lurer på å begynne masseproduksjon. Veldig kjekk ting å sy for øvrig :) Fort gjort, og jeg synes det ble ganske så fint resultat også :)


Ellers er også kjolen til mellomstefrøet ferdig, og den ville hun helst ha på seg i bursdagen, så den er foreløpig ubrukt, men den henger nå der. Hun synes den er veldig fin, men Gullhår er litt usikker.. Tror ikke det blir sydd så innmari masse av det der tynne bomullsvoile stoffet..

Mellomstetrollet er travelt opptatt med fotballen for tiden, og vi har vært på en ny minicup, i Rosendal denne gangen. Selv om det var iiiiiskaldt og byger innimellom, ble alle kamper vunnet, og humøret var på topp. Når hun fikk ha på den nye genseren hun hadde fått hos bestefar i bursdagsgave+ scoret et mål, var lykken fullkommen.

Med diplom, lommebok og ikke minst t-skjorte som premie, var hun veldig fornøyd med dagen i Rosendal.

Nå må det pakkes, ryddes og vaskes litt bil før vi setter nesa mot Stavanger i helgen! Skal bli kjekt med ei litt urban helg:D Vi reiser alle mann alle; Gullhår og trollefrøet, mellomstetrollet, største trollet og far i huset. Mellomstetrollet og jeg blir noen dager ekstra for å besøke litt gamle venner og bekjente, så det blir helt topp!!!

GOD HELG TIL DERE ALLE!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar